Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Nærvær Copenhagen

Danska Norm Architects fick uppdraget att skapa ”en intim och mysig atmosfär” till nya Nærvær – en vinbar och restaurang – på Krøyers Plads i Köpenhamn. Jag tycker de har lyckats alldeles ypperligt med det, och ännu ett ställe läggs till på CPH-listan.

Annons
Annons

Annons

Ännu en helg till ända och jag måste säga att jag varit rätt sliten efter alla kalas på sistone. För mycket av det goda helt enkelt. Nu är det i alla fall sommarlov och den här veckan åker vi på vår första lilla minitripp. Ett par dagar på Västkusten väntar nämligen. Det ser vi verkligen fram emot!

Photo: via

Dela på:
Laddar