Annons
Annons


MY X-MAS TREE


IMG_7648

 

Här kommer en liten julhälsning från mig. Jag knipsade bilderna på mitt julträd i förbifarten i vanlig ordning, och önskar så klart att jag hade piffat och stylat och hängt allt på rätt sätt. Men det var det inte tid för. Och efter jag tog dessa bilder gick mina tjejer loss totalt…

Annons

Men nästa år vill jag ha lite danska flaggor i mitt träd, och då barnens farmor och farfar bor i Köpenhamn så kanske det är ok att ha det istället för svenska blågula. Allt är ju snyggare i Danmark, även flaggan.

 

IMG_7635

Kyrkan är även den vintage och påminner om min konfirmationskyrka. Kanske inte lika snygg som Strenghielms på långa vägar, men jag tycker om den hos mig.

IMG_7602IMG_7523

 

För några år sedan började jag samla på Karen Blixens julornament men jag har kommit av mig lite på senare tid. Stilrena och vackra, men jag tycker man alltid ska blanda högt och lågt, även i granen. Och det gör vi! Alltifrån barnens pyssel, till gamla ärvda saker, lite märkesgrejer och Ikea plus ett litet marockanskt hänge.

 

IMG_7493IMG_7654

 

I min gran har vi levande ljus och jag älskar min samling av gamla ljushållare som jag hittat på loppis. Och jag är så svag för gamla kartonger också. Denna har jag också hittat på loppis och köpte innehållet bara för att komma åt lådan…

 

IMG_7590

 

Tack för att ni kikar in här, det gör mig jätteglad, och jag hoppas ni alla har en fin jul. Love.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar