Annons
Annons


Morgonstund har guld i mun


IMG_2242

Ja, här har vi unnat oss en riktigt lång morgon och strosar fortfarande i pyjamas och oborstat hår. Och äntligen fick jag tillfälle att njuta av ett par gåvor som hängde på dörren i slutet av veckan. Nya fräscha blommor från Flowery och ett bud från Residence som jag längtat efter.

Annons

Att bli överraskad med helgens bukett varje torsdagskväll är verkligen vardagslyx tycker jag. Jag envisades med att trycka ner buketten i min Pallo-vas även om den är något överdimensionerad för den här buketten. Det tänkte jag råda bot på idag och åka till en nyöppnad blomsterbutik, som jag har höga förväntningar på, och komplettera med några längre franska tulpaner.

IMG_2280

Och äntligen fick jag möjlighet att bläddra i nya numret av My Residence. Jag älskar Louise Liljencrantz hem plåtat av Erik Lefvander (den där bänken vid sängen – så fin!) och jag hoppas verkligen att jag kan ordna barnvakt till invigningen av hennes och Hannas nya kontor. Av de glimtar jag sett, ser det ut att vara en dröm i terrazzo och chevron. De där tjejerna har stil alltså.

Nej, nu är det dags att hoppa ur pyjamasen och aktivera oss lite här. Fin lördag alla!

 

DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar