Annons
Annons


Moreno California – nytt doftljus


Skribenten och bloggaren Jennie Hammar har i dagarna släppt sin första kollektion doftljus; Moreno California. Precis som Jennie älskar jag Kalifornien. Jag har bott där i flera år och längtar ständigt tillbaka och skulle lätt flytta dit imorgon om jag kunde. Extra kul att följa Jennies blogg för min del därför, och hennes hus är ju alldeles underbart. HÄR kan ni läsa ett reportage därifrån. Avis som tusan är jag. I mitt nästa liv.

Annons

Ljuset kommer i tre olika dofter; Joshua Tree med noter av cederträ, peppar, patchouli och tonkabönor. Point Dume luktar ros, svart vinbär, fresia, och patchouli. Silver Lake doftar fikon, sandelträ, mysk och patchouli och ni hittar dem HÄR.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar