Annons
Annons


Mooring Place – Faros


Här kommer några blandade bilder från strandhuset jag hittade på Airbnb som heter Mooring Place och ligger i Faros på Sifnos. Som att bo på en båt kan man säga. Med huset kom också en liten kanot som vi använt från morgon till kväll, och den här bilden tog jag när låg och guppade i den.

Annons

Vi hade vår egen steniga trapp rakt ner i havet vid entrén till huset. Mycket smidigt att dra upp och ner kanoten när man kände för en tur.

Och en egen liten gränd som ledde fram till vår grind och stentrappan.

Vid andra sidan av huset låg en annan trapp ner till stranden, och närmaste restaurang låg alltså i byggnaden som skymtar här bredvid till höger. Vi bar över maten till oss och de bad oss komma tillbaka med tallrikarna nästa dag. För varför ska man gå ut och äta när man kan sitta på sin egen terrass över vattnet?

Vi badade dock mest inne i viken vid nästa strand, cirka hundra meter bort. Bara att springa dit barfota på den lilla gången mellan stränderna, eller ta kanoten runt udden.

Jag blev positivt överraskad när vi kom in i huset, då det var helt nyrenoverat (2016), superrent och mysigt. Det var jättesvårt att ta bilder inomhus dock, men huset är i olika etage, och man får verkligen känslan av att vara på en båt. Att man hör vågorna slå hela tiden, gör det hela alldeles underbart. Och överallt ser man det blå havet genom fönstren.

Jag låg mycket i den här hörnan och spanade på barnen när de badade, eller försökte läsa en bok under de lugna stunderna. Vi är supernöjda med vårt lilla beach house och kan varmt rekommendera Mooring Place. Läs mer om det här. Nu är det dags att packa väskan och dra vidare på nya äventyr.

 

DELA (32)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar