Annons
Annons


Montaigne by Joseph Dirand part 2


För några veckor sedan skrev jag om ett projekt på Avenue Montaigne av Joseph Dirand och nu hittade jag fler bilder ur andra vinklar på Dirands hemsida, så vi frossar i dem tycker jag. Det här är ju en av de snyggaste och lyxigaste våningarna i världen, så det kan inte bli för mycket av det goda!

Annons

Jag är lite orolig för att mina nya gröna gardiner som jag beställt ska gå för mycket ton i ton med min nya fina senapsfärgade puff (och övrig inredning); att jag kanske skulle ha valt en rubinröd puff istället för att bryta av det hela… Men jag gillar ju när det är mjukt o ljust som här ändå. Hoppas det blir bra!

Det snackas om hotellstilen… Men det här sovrummet är som en underbar liten drömsvit.

Och lite färg också minsann. Åh, rubinrött är så fint; det trodde jag nog aldrig att jag skulle tycka, men så här i kontrast till det övriga. Det var det jag var lite inne på med min puff…

Nu är vi hemma i Stockholm igen, efter påskfirande vid havet som mest bara bestått av vila och långa promenader. Så skönt att vara hemma igen, och nu kan det gärna få bli vardag för min del igen.

Photo: via Joseph Dirand

 

 

DELA (0)
PINNA (208)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar