Annons
Annons


MONDAY MORNING IN MY KITCHEN


kitchenseventeendoors

En grynig och mörk bild från morgonens kök. Jag hade ju en fotograf på besök (för lokala Vasastan Magasin)  i morse och så här rent på köksbordet har vi ju nästan aldrig, så jag var bra tvungen att föreviga det.

Annons

Ni vet hur det blir med stora köksbord och ena änden av det; fullt med reklam, räkningar osv. Så nu sitter jag här vid burspråket och njuter av det befintliga ljuset. Fast deppigt som tusan är det att det är så här mörkt och då har vi inte ens kommit in i november. Och det är synnerligen inte lätt att vara bloggare den här årstiden och kunna bjuda på egna bilder.

bdc2b5c5aab31d31229e7431504e560f

Men det finns ju en del fördelar med den här årstiden också och det är ju Halloween. Jag älskade att fira det när jag bodde i Los Angeles, alla roliga partyn man gick på. Och jag tycker att det är rätt kul att vi numera firar det här också, även om vissa tycker att det är ett kommersiellt jippo. Förvisso, men det behövs fester den här årstiden!

dark-details-via-elle-decoration-by-romain-ricard

Annat som lyser upp i mörkret är när omtänksamma läsare hör av sig med tips. När jag kom hem från en sväng på stan i fredags kväll, hade jag ett meddelande om att lampan som jag bloggat om flera gånger fanns på rea på nätet. Klick, klick och nu är  en Mantis BS 3 på väg hem till mig. Det är alldeles för mörkt i mitt sovrum, så den behövs verkligen, dessutom ska jag strax iväg och skriva på ett kontrakt som jag är så glad över. Så jag förtjänade en bonus denna måndag i november. Varje tillfälle att belöna sig själv ska tas!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar