Annons
Annons


Monday Mix


Nu känns det som det mesta av påskfirandet ligger bakom oss, även om vardagen drar igång först i morgon. Jag tog en runda hos favoritbloggarna och fastnade för några riktigt fina bilder.

Ni kommer kanske ihåg att jag skrev om La Belle Vue vid den här tiden förra året, och sedan dess har mina vänner från The Northern Sisters varit på besök. Reportaget kan man läsa i senaste Elle Decoration men redan nu bjuder fotografen Anna Malmberg på en sneak peek och visst vill man se mer!?

Annons

När jag var i Dubai missade jag tyvärr pressvisningen av Svenskt Tenns nya utställning Capri, där Lars Nilssons första inredningskollektion, skapad exklusivt för Svenskt Tenn i Stockholm, visas. Så den tänkte jag gå och titta på till veckan.

På tal om Capri fastnade jag framför SVT:s dramadokumentär Förbjuden kärlek, om den passionerade men förbjudna kärlekshistorien mellan drottning Victoria och läkaren Axel Munthe som utspelar sig på ön Capri i början av 1900-talet, under påskhelgen. Tips!

När jag ändå besöker Svenskt Tenn till veckan plockar jag definitivt med några av de vackra äggen, som Elsa Billgren hade i sitt ris i påsk på Gotland, hem. Alldeles lagom påskiga för min smak.

Jag är ju ingen DIY-are men förundras och imponeras av andra som kan. Som Mokkasin-Sofia som skapat en lampa i form av en jätteblomma av ett paraply! Alldeles underbart knasigt.

Med det här färgglada interiörbilderna önskar jag en trevlig slutspurt på påskhelgen. Och snart kommer mina färgstarka galningar hem från en skidtripp och då ska vi mysa.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar