Annons
Annons


Mitt hem är min borg


Annonssamarbete med Securitas Direct

Jag har alltid tyckt  att det känns mycket säkrare att bo i lägenhet än hus, men tyvärr är det minst lika vanligt med inbrott inne i stan som i villaområdet. Det fick vi erfara förra sommaren i vår förening. Det läskiga är att inbrotten sker mitt på ljusa dagen, trots att det är folk i farten i fastigheten. När man som jag är egen företagare och har sin arbetsplats hemma, känns det därför så tryggt med larm, när jag springer in och ut här på dagarna.

Annons

Hur härligt är det inte med all grönska på innergårdarna just nu. Vår är en enda stor grushög just nu, då den renoveras. Det hela ska tydligen vara klart före midsommar, och jag är så spänd på resultatet. Det ska bli så mysigt med en lummig innergård hos oss också.

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar