Annons
Annons


Minimalistiskt konceptkök i marmor


Mitt kök som börjar närma sig tio år fungerar fortfarande rent designmässigt, men ibland (läs ganska ofta) leker jag med tanken om hur det skulle se ut om jag skulle sätta in ett nytt. Oftast fastnar jag i massivt trärent och beiga toner. Men en sak är i alla fall säker; skulle jag satsa på sten igen så skulle det inte bli carrara som förra gången, utan en massivt grönt kök skulle passa alldeles ypperligt hos mig!

Annons

Ballingslövs nya konceptuella samarbete med designern Jonas Lindvall bjuder på marmor i vacker Turtle Green och rödaktig Sequoia och utmanar på alla plan med sina unika design- och materialval. Marmorköken är en uppföljning på ett tidigare samarbete mellan Ballingslöv och Lindvall, där konceptköket var helt byggt i carraramarmor.

Kökskonceptet är byggt av 6 mm marmorskivor sammanfogade på en vitpigmenterad askfanerad bärare, gerade för att mötena ska bli lika skarpa som minimalistiska. Notera bänkskivan som är hela 30 mm och dess integrerade vask i samma gröna eller röda marmor där en noga utvald blandare lyfts fram som en vacker inredningsdetalj.

I dag vill jag också passa på att tipsa om ett helt gäng superbegåvade inredningsbloggare, ett par av mina absoluta favoriter, som gått samman i ett kollektiv under namnet The Northern Sisters Collective. Så härligt och stort lycka till önskar jag er!

Photo: pressbilder Ballingslöv

 

DELA (1)
PINNA (57)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar