Annons
Annons


Mina tips i Residence Magazine


Som ni vet har jag ju en sida i Residence Magazine (print) och HÄR kan ni se några av mina favoriter som jag valt ut i förra numret.

I senaste numret av magasinet tipsar jag bland annat om detta doftljus från Anine Bing. Löp och köp numret så får se vad mer som ligger på min lista just nu. Jag såg dessutom att min bloggkollega Claes Dalén tipsar om sina favoriter bland doftljusen nu när höstmörkret lägger sig över Sverige.

Annons

I Kina hade vi 29 grader tryckande värme under vår sista dag, då vi dessutom så lämpligt (inte!) passade på att göra Shanghai till fots. Vandrade hit och dit, efter att ha åkt taxi mellan våra utflyktsmål de tidigare dagarna. Jag vet att ni inte kommer att tro att detta är sant, liksom min egen väninna, men när vi som inte ens kollade efter kläder, passerade en liten butik och såg en viss välkänd Ganni-klänning (!) i skylten, så lockades vi faktist in. Oj, oj.

På riktigt en provkollektionsbutik med exklusiva brands, och det blev ett par kashmirtröjor från bland annat Dior, och en jättefin jacka från en annan välkänd designer. I Kina, yeah right, tänker ni, men det var faktiskt ”the real deal”, och vissa tröjor som inte ens var uppmärkta (men av fantastisk kvalité) var dyrare än de som hade märken. Och detta var ett litet hål i väggen långt från turiststråken. Bara vi och kinesiska kvinnor, och det gick INTE att pruta, vilket jag annars är världsmästare på. Så lite lyckokänsla över det (inte att jag inte kunde pruta alltså, utan att vi handlade bästa kvalité till typ & Other Stories-priser). Och jag som var nöjd med min shopping redan före det.

Jag återkommer med bilder och en summering av vår resa till Shanghai, när jag lyckats ladda ner bilderna. Ska först landa lite hemma och ta tag i vardagen.

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar