Annons
Annons


Mina nya lyxiga fat


I alla trendrapporter läser vi att årets inredningsdetaljer gärna ska vara genuina, organiska och skulpturala. Termer som råa material, imperfektion och lyx används. Och därmed måste jag bara visa mina nya fat från ODEM Atelier; vilka passar in alldeles utmärkt i den kategorien. Jag är så kär i mina unika vackra fat! (Mina bilder gör dem tyvärr inte rättvisa, ännu finare i verkligheten!).

Annons

Begravda i över sex miljoner år har dessa träslag bevarat sin karaktär och förvandlats till sten. Materialet handplockas i Indonesien och bearbetas av stenhuggare i Stockholm. Resultatet blir ett unikt föremål med funktion och naturlig skönhet.

Den observante kanske såg att Lotta Agaton hade ett stort ODEM-fat i sitt kök på möbelmässan… Ni hittar dem till försäljning hos Perspective Studios här i Stockholm, och inom kort öppnar ODEM Atelier.

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar