Annons
Annons


Min lördag


Inget Happy Friday-inlägg här igår, med en härlig fredagsbukett. Faktum är att jag hela veckan längtat efter fredagskvällen då livet varit alldeles för hektiskt på senare tid, och jag däckade tidigt till en tråkig film. Så skönt! Lika skönt var det att vakna tidigt idag till ett kök och vardagsrum som flödade i oktobersol. Jag tog en snabb bild (därav den ofixade kuddröran i soffan)  med min nya kompaktkamera. Helt ok kvalité, eller hur!

Annons

Min fiolfikus har fått en växtryck sedan den fick massor av ny jord i jättekrukan, och antagit en något svajig form. Nu får den gärna sluta växa, tänker jag, annars går den där gängliga grenen av antar jag. Den syns inte på bilden, men den är rejält böjd.

Tidningstravarna är ett projekt. Jag samlade ihop två rejäla buntar (för ett antal månader sedan), och tanken är att jag ska bläddra igenom och slänga när jag ändå ser på tv. Multitaska. Men det har inte inträffat en gång hittills. Men idag känner jag att det kanske händer i helgen. Vi får se. Jag känner att jag bara vill ta det lugnt och lägga lite omsorg på mitt hem.

Dagens promenad går ner till Hötorget där jag tänkte lyxa till med en maffig höstbukett till vardagsrummet. Dessutom planerar jag att slinka in hos Granit för att kika på den här rödbruna sammetskudden. Jag har så länge tänkt att jag vill addera något rött i soffan, och den här ser ut att kunna passa. Notera förresten att min Beni Ourain-matta har ett stråk av rött i sig. Vem hade kunna tro att det skulle bli så rätt när jag köpte den för många år sedan och störde mig lite på det röda.

Annat fint som jag såg bland Granits nyheter var den lilla pallen och plattan i teak som skulle vara fin på mitt glasbord. Jag är inte sponsrad här, men jag tycker Granit är så bra på prisvärda säsongsprodukter. Man kanske bara vill göra en liten justering i sitt hem, och inte spendera massor.

Jag hoppas förresten att ni noterat och känner att det jag skriver om är saker som jag genuint tycker om, och att jag inte proppar min blogg full med addlinks, även om det händer att jag använder sådana emellanåt. Jag hoppas på att nå någon from av balans, för jag har själv slutat att läsa bloggar som mest bara består av reklam och länkar. Svårt det där.

DELA (4)
PINNA (0)

10 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar