Annons
Annons


Middag med Bang & Olufsen


Förra veckan var jag på en härlig middag på Alma med Bang & Olufsen som utöver ett gäng från Sverige hade bjudit in bloggare/stylister/redaktörer/influencers från Norge och Danmark. Himla trevligt att träffa och få ett ansikte på personer man följt via sociala medier i flera år.

Annons

Jag med Michelle Meadows, redaktör på Residence (och skådespelare) samt sylisten Lotta Agaton som kanske inte behöver någon närmare presentation. Till bordet hade jag norska inredningsbloggaren Elisabeth Heier (så kul att äntligen träffas!)

Jag erkänner att jag inte är speciellt tekniskt intresserad, men Bang & Olufsens produkter kan man ju inte motstå. Det fantastiska ljudet demonstrerades under middagen och hur snygga är inte högtalarna.

Maten var alldeles underbar, och tusen tack till samtliga inblandade för en trevlig tillställning.

Photo: pressbilder Modin Communication.

 

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar