Annons
Annons


Mateus flaggskeppsbutik på Karlavägen


Svenska Mateus, välkända för sin storsäljande portugisiska handgjorda keramik, har slagit upp portarna till sin nya flaggskeppsbutik på Karlavägen 64 i Stockholm.

Lotta Agaton och Pella Hedeby (som nyligen lagt ner sin blog!) stod bakom dukning och styling av butiken, och proffsiga Andrea Brodin var moderator under dagens presslunch.

Annons

Bakom inredningen i den nya butiken står prisbelönta Halleroed designstudio, som består av makarna Christian och Ruxandra Halleröd. Christian Halleröd här till höger om Teresa Lundahl, vd och grundare och till vänster om henne sitter inredaren Daniel Östman.

”Produkterna är ju alla handgjorda och därför ville vi framhäva känslan av hantverk och ateljé. Detta åstadkoms med tre stora monumentala bord och en väldigt lång bokhylla, allt i massiv furu vilket vi tyckte både var en fin kontrast och en fin inramning till porslinet. Resten är ganska avskalat men vi ville även addera värme och elegans till butiken genom att i den bakre delen skapa en lounge med olika naturfärgade linnetyg, rottingmöbler och lyxiga ullgardiner,” säger Christian Halleröd.

Mateus flaggskeppsbutik slår upp dörrarna i samband med designmässan Formex 17-20 januari 2018. Läs mer HÄR.

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar