Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Mateus 25 år!

I går mötte jag upp mina snygga kollegor Madeleine och Claes för en drink på Grand Hôtels uteservering innan det var dags att trippa över till Kungliga Operan och Mateus 25-års jubileum.

I Guldfoajén möttes vi av denna vackra dukning  skapad av Lotta Agaton. Men först mingel på terrassen och Stockholm var alldeles magiskt denna afton! (snodde Maddes bild här nedan).

Annons
Annons

Kanske inte den bästa bilden men en glimt av nya snygga kollektionen Mateus Meets Sam Baron Meets Yatzer.  I år när Mateus firar att de varit verksamma i 25 år lanseras alltså den nya keramikkollektionen ”Mateus meets Sam Baron meets Yatzer” som är ett samarbete med den prisbelönte franske designern Sam Baron och Costas Voyatzis, grundaren av den internationella designportalen Yatzer.

Costas Voyatzis och Sam Baron var på plats i Stockholm; här tillsammans med grundaren Teresa Mateus Lundahl och Filippa Lundahl som också driver företaget framåt vid sidan av Teresa numera. (Foto: Frida Möller).

Annons

God mat, fantastisk underhållning och en väldigt härlig blandning av människor bjöd kvällen på. Tack till Mateus, Grand Relations och alla inblandade!

Dela på:
Laddar