Annons
Annons


Måndagskontoret


Idag väntar jag på ett par bud här hemma och så här på eftermiddagen flyttar jag ofta in kontoret i mitt sovrum då det är ljusast där. Ursäkta boktravarna på nattduksbordet, men jag läser flera böcker parallellt just nu. Jag återkommer kanske senare i veckan med lite boktips.

Annons

Min rumslind (som ni kan se en fluffigare version av här), har haft en tung vinter, men börjar nu ta sig igen. Just nu har den vita (ganska fula) blommor i toppen, så förhoppningsvis är det ett gott tecken. Även den behöver en ny kruka. Men visst har den blivit ganska stor ändå, sen jag köpte den i april 2015 på Christoffers blommor.

Och så bläddrar jag i senaste numret av Sveriges bästa magasin, Residence såklart (3/2017) där chefredaktören Hanna Nova Beatrice öppnar upp till sitt hem. Ni har väl förresten inte missat hennes senaste lista!?

Där läste jag att Nobis öppnar ett nytt hotell i Köpenhamn i sommar, alldeles invid Tivoli och Glyptoteket. Kila in på hemsidan; jag älskar när man får se ”work in progress”, och byggnaden ritad av Martin Borch 1903 som restaurerats är helt magisk. Det nya hotellet har ritats och inretts av Wingårdhs och resultatet ser ut att vara helt i min smak. Öppnar i september.

DELA (1)
PINNA (3)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar