Annons
Annons


MÅNADENS LISTA – JULI


Bil (Båt)

boat

Idag lade Johanna upp sin månadslista i sista minuten och jag hakar givetvis på! Den där bilkategorien har alltid varit ett gissel för mig, så precis som Johanna väljer jag en en båt denna gång. Gärna en Chris Craft som jag kan cruisa runt Långholmen med. Och kanske lägga till vid Mälarpaviljongen för en drink nu när det är Pridefestival i stan. Då brukar det vara full fart där.

Citat

701b8dbe982196486d9b5a2cfd534e72_980x0_c_85_s_v4

Resmål

1fa075c642381cf79fe85da4988f54eb

Annons

Jag har under denna regniga sommar sett på mer film totalt än jag gjort under de senaste fem åren. Och det är inget skämt. Eftersom jag ville se The Jinx (rekommenderas!) tog jag en gratismånad på HBO och där hittade jag också serien The Affair som jag inte direkt kanske kan rekommendera. Rätt kass och sättet den är uppbyggd på är otroligt tröttsamt då man ska först se händelser ur mannens perspektiv och sedan ur kvinnans perspektiv eller vise versa. Men jag fastnade ändå på grund av de vackra miljöerna och scenografin. Jag vill ha den kvinnliga huvudpersonens hus i Montauk längst ut på Long Island! Tänk ett litet husbyte nästa sommar…

Shirt

Dagmar_Erbu_153F4181-482x723

När jag såg den här tröjan från Dagmar blev jag så full i skratt. Kommer ni ihåg vad jag hade på mig vid det här tillfället? Jag matchade inredningen med tröjan. Nu håller jag ju på att prova blå kulörer på väggarna här hemma och tänkte kanske bjuda på ett nytt hemma hos från mig i höst på Lovely Life:s redaktionella sida. Då kanske den här blå matchar inredningen… Om jag bara kommer till skott och hittar en målare någon gång…

Hår

hair

Ofixat. Jag har nog använt min locktång vid ett par tillfällen i sommar bara, utan det blir mest en slarvig hästsvans eller fläta.

Bok

markiz123

Att jag älskar marockanska mattor är ju ingen hemlighet, men jag skulle gärna vilja lära mig mer om det marockanska köket inför nästa resa till Marrakech. Markiz Talhaouis nya bok Marockansk Magi sätter jag upp på önskelistan.

Skor

rodebjer

Även om det här ska vara julis lista så är jag mentalt inne i augusti nu, och vädret gör ju inte direkt att man shoppar sandaletter längre. Enda anledningen att jag kikar på dessa skor är helt enkelt gummiklacken. Inte så sexigt kanske, men jag kan inte trippa runt i klackar i vardagen, men vill ändå inte göra avkall på glamouren. Kan detta vara lösningen?

Hund

facb0198119b24a7db3e489715383885

Jag är uppvuxen med ett par flatcoated retrivers, som är världens mysigaste hund. Lite osäker på om detta är ett par ”flattar” eller labradorvalpar (tror de är mer mörkt bruna än flattisarna), men hur som helst. En retriver är alltid en retriver.

Foto: via my pinterst

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar