Annons
Annons


Månadens lista


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Inspiration

Det finns ingen bloggare som inspirerar mig mer, på alla plan, än Elsa Billgren. I sommar när många bloggare drog ner på takten, så fick vi läsare följa Elsa och hennes söta lilla familj, när de flyttade in i gotlandsdrömmen och dagligen lät den loppisfyndade inredningen växa fram.

Annons

Så trots att jag var utomlands mest hela tiden, startade jag varje dag med att kolla Elsas blogg, för där hände det grejer hela tiden. Och vilka inlägg sedan! I mitt tycke finns det ingen annan bloggare som är i närheten av Elsas klass; varje inlägg är som en vacker historia i sig, och om någon ska ha nåt pris som årets influencer/bloggare så är det helt klart Elsa! Tack för att du låter oss följa dig, i med och motgång, i din vackra värld.

Ett annan som inspirerade mig i somras när jag låg på en takterrass i Palma, var Moa Herngren med hennes sommarprat om familjen. Så självklart, men ändå svårt när man sitter fast i gamla inpräntade normer i tanken.

Ord

Recept

Kristins svärmors glassrecept ser ut att vara något som till och med jag skulle kunna fixa. Och galet tjusig presentation av Kristin här.

Destination

Jag var på fest för en tag sedan, och fastnade i ett samtal med en portugisiska. Hon övertalade mig, baserat på mina önskemål (genuint, inga svenskar, sekelskifte, inte för polerat, nära havet) att Porto några timmar norr om Lissabon är platsen för mig. Nu har jag läst på massor om Porto med de blåkaklade fasaderna, och det verkar vara precis vad jag letar efter.

 

Stil

 

Den här kjolen skulle sitta fint i höst, eller behöver du andra tips till höstgarderoben tycker jag du ska kika in hos tjejerna som driver In Our Wardrobe. Men istället för att bara köpa nytt är deras koncept att istället utgå från det du redan har i garderoben;

Då vi hamstrar våra kläder har vi med tiden hittat vår stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken.” 

XOXO

DELA (20)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar