Annons
Annons


MÅNADENS LISTA – SEPTEMBER


Här kommer septembers lista i sista minuten. Varsågoda!

Destination

icelandic2

Mina tjejer fick precis besked att de kommit in på ridskola i vår och då jag själv länge har velat ta upp ridningen igen, drömmer jag nu om en ridresa till Island i juni. Reykjavik har ju dessutom gjort sig ett namn som designstad på senare år. Så kanske åker jag utan barn och rekognoserar först. Myser runt i en stickad islandströja och dricker varm choklad.

Words

quote

Clothes

trousers

Annons

När vi var hemma hos Sofia Wood i måndags så hade hon de här snygga byxorna från Filippa K. Jag gillar kläder som går att dressa upp eller ner, beroende på humör och det går verkligen med dessa.

Carpet

carpet

Ja, nästan lite konstigt att jag inte har haft med den här kategorien tidigar eftersom jag är tokig i mattor. Allvarligt talat kan jag sitta och surfa på mattsidor hur länge som helst, och jag tror banne mig att jag gjort ett avtryck i denna bransch då det är massor av matthandlare från Marrakech som följer mig på instagram. Lite komiskt. Nästa gång jag åker ner står en mjuk Beni Ourain i rosa toner på listan till mitt sovrum. Hur fin var det här då!?

Boat

båt

Bilkategorien som blev båt är denna vecka en härlig husbåt. Jag sprang förbi några husbåtar härom kvällen och det ser ju så mysigt ut att bo i husbåt. I alla fall en vecka eller så.

Book

thenomad-cookbook.

Snygga hotellet/restaurangen NoMad i NYC släpper The NoMad Cookbook i oktober. Nu när jag sagt att jag tänker bli bättre på att laga mat så skulle den här boken behövas i mitt kök.

Chair

 

chair

 

Nu är den här stolen, som länge varit slut i lager, på väg hem till min balkong. Jag tänkte att jag behöver en rejäl stol som mina tjejer kan sitta tillsammans i och äta glass. Förhoppningsvis hinner vi njuta av den lite innan vintern är här…

Dog

cute

Ja, på topplistan över sötaste hundvalparna har ju schäfern en konstant placering. Hur gullig!?

Jag sörjer att september är slut och att dagarna bara blir mörkare, men det är bara att bita ihop. Och njuta av det fina vädret veckan ut.

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar