Annons
Annons


MAGAZINES


IMG_9099

 

Jag passar på att ta det lugnt denna långfredag och njuta av de små sakerna som man knappt hinner i vardagen, nämligen att sitta ned vid bordet med en kopp kaffe och läsa mina favoritmagasin. Så lyxigt! Svenska Residence och aprilutgåvan av danska Rum, som jag sprang och köpte bara för att Pernille Teisbaeks hem är med.Det kan man även se i bakgrunden här. Jag tycker det är så spännande att se hur fashionistas har det hemma.

Annons

 

Jag älskade filmsnutten som Pernille visade från sin mysiga lilla vindslägenhet för några år sedan, och visst är det fint även denna gång. Väldigt tidstypiskt och tjusigt, men inte lika personligt hem som då.

 

IMG_9098

 

Jag som ständigt är på jakt efter den rätta stolen till mitt sminkbord blev lite sugen på en Drop av Arne Jacobsen som Pernille… Den skulle verkligen passa hos mig.

 

Detta nummer är ett specialnummer med ”Copenhagen Style” tema, så man får kika in hos många andra stilsäkra danskar som Stine Goya och Sophie Bille Brahe med flera. Nu ska jag återvända till mina magasin men önskar er en skön långfredag.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar