Annons
Annons


Lyxiga kök och bad


Jag fastnade verkligen för stenskivan i köket ovan; ja hela köket är ju så härligt och känns verkligen superlyxigt! En så fin kombination av material och kulörer och verkligen som en sån skön kontrast till alla gulliga lantliga kök i sekelskiftesmiljö som florerat överallt de senaste åren.

Annons

Någon sade nyligen ”jag har tröttnat på sekelskifte” till mig. Personligen tror jag inte att jag kan tröttna på sekelskifte, men jag håller delvis med. Gärna en mix av en historisk byggnad och lite moderna samt eleganta interiörer, såsom det blir när man konverterar gamla lokaler (men skippar den uttjatade industristilen helt!). Är ni med?

Ja, hela hemmet bjuder på en sån fin mix av träslag, och visar att man ska inte vara rädd för att blanda just träslag. En helt ok walk in closet här, eller hur!?

Det här projektet står Tania Handelsmann and Gillian Khaw bakom, och jag gillar verkligen deras arbete.

Alltså vad långa kvällarna blir den här årstiden när man jämför med vår karga vinters. Efter skolan idag läste sexåringen och jag ett par böcker, sedan hade hon samlat ihop sina första fem titlar på läskortet och sedan promenerade vi lite spontant till bokhandeln och löste ut det första läsmärket. Hade det varit vinter hade man ju inte orkat gå ut igen. Hursomhelst, jag ville passa på att tipsa om läsborgarmärket, som är himla kul när barnen knäcker läskoden. Dagens tips!

Photo: Felix Forest

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar