Annons
Annons


Lunch på Aspvik


I går visade mitt älskade Stockholm sig från sin bästa sida, och dagen började med att vi var ett gäng influensers som samlades på Nybrokajen för vidare färd med båt ut till Micael Bindefelds Aspvik. Väl där tog Micael emot oss på bryggan med bubbel. Här med Marie Serneholt som väntar tvillingpojkar i höst. Hur vacker kan man vara som gravid!?

Annons

Anledningen till eventet var att Fyrklövern lanserar servisen Aspvik i samarbete med Micael Bindefeld, känd för sina vackert dukade bord. Inspirationen till den personliga dekoren har han hämtat från sin mormors handmålade porslin och sina resor världen över. Dekoren består av favoritblommorna från den privata trädgården här på Aspvik i Stockholms skärgård. Och som ni ser möttes vi direkt av härliga installationer av porslinet. Micael tog med oss på en rundvandring och berättade om Aspviks historia.

Med på lunchen var även en av mina favoritkollegor i branschen; Mari Strenghielm som jobbar hårt med kameran här. Jag rekryterade faktiskt Mari till Lovely Life på den tiden när jag arbetade redaktionellt där, just för att hon är så himla bra det hon gör. Så glad att höra att Mari är ny bloggare hos Elle Decoration så nu jobbar vi på samma ställe igen kan man nästan säga, eftersom Residence och Elle Decoration tillhör samma förlag. Missa inte heller Maris bilder från gårdagen. Magiska!

Micael hade dukat upp lunchen i sitt växthus och ackompanjerat servisen med farmors silver och en broderad duk från Ungern. Dessutom fick jag igår lära mig att ha en underduk är a och o när det gäller dukning för den rätta känslan! Och så plockade blommor från trädgården givetvis.

I köket stod denna dag Danyel Couet och maten var helt i min smak. Jag måste bestämt komma iväg till hans nya restaurang Allegrine snart.

Det var det sista eventet inför semestern för min del, för nu styr jag snart kosan söderut. Tala om härlig final inför semestern och tack till Fyrklövern och Micael Bindefeld för en underbar lunch. Happy Friday till er läsare också!

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar