Annons
Annons


Luminator by FLOS


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Inlägget innehåller adlinks

Efter jag hade bloggat igår kände jag att det var världens tråkigaste inlägg jag precis lagt upp. Eftersom det snart är Formex så är det samma bilder som flyter runt på alla inredningsbloggar. Och det är ju givetvis skittrist för er läsare. Jag är rätt stolt över att jag lyckades blogga dagligen under sommaren, med egna bilder, men sen jag kom hem… Ja, då drog det igång på alla fronter och bloggen blev lidande.

Annons

Och inte nog med det. En kväll när jag testade ett nytt ställe här i stan, och hade släpat med mig kameran så visade det sig att mitt dyra fina objektiv hade lagt av. Suck.

Men, nu när jag vakande på morgonen kände jag för att spontanblogga, för en blogg blir så mycket roligare om det innehåller annat än pressbilder. Så trots att jag fick ta något dåligt objektiv, och mitt vardagsrum var rätt mörkt fortfarande så kommer här en bild på min nya lampa, FLOS Luminator. Det uppstod ett mörkt hörn där när jag hängde upp mina fina gardiner från Gotain i våras, och det har jag åtgärdat inför vintern. Nu är det ljust i alla hörn igen, för jag gillar inte ”döda” ytor på vintern. Fy fasen, det gäller att gardera sig mot mörkret. (Puffen har ni sett förut, och den kommer härifrån)

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar