Annons
Annons


LOOKING FOR INSPIRATION


IMG_5817

Jag har kommit fram till att jag är lite av en tvärtemot-människa. Utomlands åker jag under lågsäsong, gärna till medelhavet i juni eller september då det är perfekt väder och färre människor. Strosar på stan efter inspiration här hemma gör jag i juli när andra ligger och kämpar med växlande molnighet på stranden.

Annons

Lugnt och skönt och svalt inne på Garbo Interior när jag var där senast, och dessutom var butiken nypiffad. Härligt. Spana in lampan längst till vänster på bordet.IMG_5809

Ni som har hängt med här vet ju att jag gillar Ingo Maurers lampor men den här Musse Pigg-lampan har jag inte sett förut i butik. Jag måste få be att återkomma igen om fina nyheter från Ingo Maurer i ett senare inlägg. IMG_5803

Alltså, man är ju ingen Maria Montazami men de här tofsarna i lin var ju superfina. Upp på min önskelista faktiskt. Måste bara tänka ut var de skulle passa.IMG_5819

Trend alert, som det brukar hetta på inredningsbloggarna! Vasen Pallo formgiven av Carina Seth Andersson är helt klart den nya Dagg. Poppar upp överallt just nu. Mycket vackrare och mer i min smak än Dagg, och läggs även den till på önskelistan. IMG_5810

Lampkärlek! Bolle från italienska Giopata & Coombes skulle passa så fint i mitt kök. Inspirerad av såpbubblor. Det skulle mina tjejer gilla. In my dreams…IMG_5815IMG_5833

Underbara gamla trädgårdsmöbler är något att hålla utkik efter på loppisar i sommar. Lika fina utomhus som inomhus. Tips!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar