Annons
Annons


Ljus i november


Annonssamarbete med Trademax

Jag startade november månad med en lång promenad på Djurgården i morse efter lämning av barn på fritids, och det var helt magiskt. Ljuset, de gulröda löven på marken och dofterna. Lugnet. Morgonpromenader är väl ändå det bästa. När jag kom hem flödade ljuset här hemma när jag satte mig för att arbeta undan det sista, för i morgon blir det höstlov (läslov!) på riktigt för oss. Men november sköter sig bra hittills får man lov att säga.

Annons

Annars måste jag säga att det bästa jag gjort i år var att hänga upp gardiner igen, och satsa på ännu mer belysning i alla former; taklampor är ju en nödvändighet denna årstid, men även golv och bordslampor. Ljus i alla höjder, för har man inte ljussatt varje hörn blir det bara en döda ytor.

I barnrum tycker jag att man gott kan ta ut svängarna lite extra, och HÄR finns flera fina varianter. Mysigt att ligga och titta på när man ska sova. Dagens tips!

 

DELA (5)
PINNA (3)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar