Annons
Annons


LITTLE LOVE NOTES


IMG_6258

Jag kikar bara in en snabbis här dag då jag har fullt upp! Här skiner solen nu och strax ska jag sticka iväg ut på Djurgården för roligheter. Mina tjejer är förresten hos mormor och morfar några dagar innan allvaret drar igång. När jag saknar dem har jag mina lappar utspridda över hemmet med små meddelanden från 6-åringen att titta på…

Annons

IMG_6264

Ni ser inte dammet på spegeln och byrån va!? Fy tusan, hela hemmet behöver dammas och fönsterna putsas. Men det bjuder jag på här idag. För nu gäller det att ta tillvara på dessa fina sensommardagar. Städa kan man göra en regnig dag. Hoppas inte ni tycker jag är supersunkig nu… Golven är i alla fall såpaskurade (för hand av mig!).

Idag är det ju bokonsdag men jag tänkte låta det inslaget dö ut nu, och kanske istället gå över till månadsboken. Trist, men allvarligt talat orkar jag inte ha pressen på mig att läsa en bok i veckan. Man borde, men jag är realist. Någon som levererar boktips utan problem i vanlig ordning är Mia, klicka in här.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar