Annons
Annons


Liljencrantz x KFK


Inbjudningarna fortsätter att strömma in i dessa tider. Idag låg en trevlig inbjudan från en av mina svenska favoritinredare, nämligen stilsäkra Louise Liljencrantz, på hallmattan när jag kom hem. Jag har förstått att Louise har något på gång, och via Hannas lista fick jag en glimt av samarbetet Liljencrantz x KFK som lanseras i september. Bakom det står alltså förutom Louise, Kfk Snickeri. Som ni ser på bilden här består kollektionen av en rad rad exklusiva möbler i mahogny, valnöt och ek. Det ser vansinnigt snyggt ut och jag ser fram emot att se mer av kollektionen.

Annons

Jag som är så full av energi just nu känner tyvärr hur en förkylning är på intågande. Så irriterande. Men det är bara gilla läget och göra det bästa av det hela, så jag tänkte krypa till kojs riktigt tidigt och försöka sova bort det hela. Eller, nu är jag inte riktigt ärlig; först kommer jag att sträcktitta på netflix-serien Ozark, som jag helt fastnat för. Grym casting, vass dialog och överraskande intrig. Tips!

 

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar