Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

LILJENCRANTZ DESIGN

LOUISE_8937

I går kväll fick jag, som sagt, inga bilder tagna hos Hanna och Louise som invigde sitt kontor. Men idag såg jag att Louise också lanserar sin nya webbsida Liljencrantz Design, som är en riktig bildskatt!

Annons

Jag är ju en stor beundrare av Louise arbete, och det här köket alltså! Om jag skulle byta ut mitt kök skulle det gärna få vara något i den här stilen. Louise arbetar mycket med privatpersoner och hon skulle lätt få fria händer hemma hos mig!

Annons

LIDINGÖ_LIDINGÖ_3813LOUISE_8518LOUISE_8637LOUISE_8563LIDINGÖ_4373

Louise arbetar mycket med vackra träslag och terrazzo, vilket ger en elegant och sofistikerad känsla, men alltid med en edge i designen, som handfatet här.

Jag är osäker på fotografen här, men Louise samarbetar ofta med Erik Lefvander och jag känner igen en del av bilderna från hans flöde, så jag tippar på att han har tagit de flesta av bilderna här…

Annons

Dela på:
Laddar