Annons
Annons


LA MAMOUNIA


IMG_0729La Mamounia är ett av de mest anrika hotellen i Marrakech och självklart hängde vi där när vi besökte Marocko i november förra året. It-tjejen Poppy Delevingne hade ett av sina bröllop här förra året (för vem gifter sig enbart en gång liksom). Längtar tillbaka som bara den, och jag är verkligen inte klar med den stan.

Annons

Men imorgon bär det iväg på en annan liten resa, därför måste jag se till att stänga ner datorn och packa nu. Ni kommer snart bli varse om ett nytt äventyr som jag kommer att bege mig ut på… Det ska bli så spännande och kul!

Jag tänkte att jag skulle bli lite bättre på att instagramma också, nu när jag har en ny telefon. Jag heter helt enkelt SEVENTEENDOORS och ni hittar mig om ni klickar här.

IMG_1488

Den här bilden måste jag bara visa er. Ormtjusaren vill såklart ha pengar om man fotograferar, men jag tyckte jag var riktigt snabb och tjyvplåtade från sidan och trodde att han inte såg mig. Det skulle jag inte ha gjort. Från alla håll och kanter kom män springandes och skrikandes. De arbetar helt klart i grupp. Jag fick helt enkelt fly fältet. Men en bild fick jag!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar