Annons
Annons


La Belle Vue, France


Jag var inne hos Daniella Witte som beskriver att hon kommit in i ”en slags tomhetskänsla inspirationsmässigt”. Jag kan inte annat än instämma. Under de senaste par åren hände mycket; nya trender, influenser och stilar formades. Nu känns det som man sett allt överallt och sällan pirrar det till i magen. Det är inte lätt att vara inredningsbloggare då. Just nu går jag mest igång på hotell och resmål, om jag ska vara ärlig. Och det kanske avspeglas här i bloggen.

Annons

Därför gör jag som Daniella idag, och visar det enda som fått det att pirra till hos mig på länge, nämligen ett B&B i södra Frankrike där en skitsöt tjej som jag följer på instagram nyligen varit, nämligen Agnes Maltesdotter, livsstilsfotograf, med ett underbart flöde i namnet Undanflykter. Missa inte!

Hur fint!? Och nu såg jag att en annan tjej i mitt instagram-flöde också är där. La Belle Vue beläget i den lilla byn Neffiés i sydvästra Frankrike mitt i hjärtat av Languedoc’s vindistrikt åker bestämt upp på min lista över destinationer som jag vill besöka. Hur härligt hade det inte varit att fira påsken där…

Men jag ska inte klaga. Jag går långa promenader vid havet i påsk och där får jag den allra bästa inspirationen, och hämtar nya krafter.

Photo: Agnes Maltesdotter

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar