Annons
Annons


Kids Style – Barnrum & mode


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Oops, jag gjorde det igen. Trots att mitt mål är att avyttra alla gamla schabrak till möbler som jag har lite här och där, och fortsättningsvis bara investera i modern design, så råkade jag klicka hem ett gammalt skåp igen. Skulle bara ta en liten sväng på en auktionssajt, såg skåpet och tänkte att det där skulle ju svälja mycket barnprylar. Men det är ju bara det att mitt hem klarar inte av att svälja massa gamla skåp.

Annons

Men nu är det som det är. Skåpet är mitt, och att jag fick det en bra bit under utropspris får jag ändå trösta mig med. Och visst kommer det att bli fint när det är fullt av böcker, pyssel, krimskrams och vad det nu är som dräller överallt i tjejernas rum.

Mina barn är långt ifrån bortskämda, snarare tvärtom, därför är det roligt att planera och fantisera om inköp tillsammans med dem. Det blir till små projekt som vi njuter av. Och så blir de så glada och tacksamma när vi shoppar. Nu behöver vi uppdatera deras garderober lite, och det här föll mig i smaken.

  1. En fluffig och mjuk kappa
  2. Vantar med pom poms
  3. Mössa med unicorns på och mjukt fleece foder inuti
  4. Finstickad bomullsklänning med söt volang
  5. Ballerinaskor i sammet med rosett

Jag skulle kunna tänka mig att mina tjejer skulle föredra den här fuskpälsen med lite mer riv i dock.

I senaste numret av Elle Decoration finns ett reportage från stylisten Pella Hedebys hem, och hennes killars rum är så himla fint. Compact Living i allra högsta grad, men ändå så estetiskt tilltalande. Bästa inspirationen till er som har ett litet rum på landet som barnen måste dela på.  Läs mer här. Photo: Kristofer Johnsson

Ja, och den här jackan med teddyfoder skulle jag själv vilja ha. Någon som sett något liknade i vuxenstorlek?

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar