Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Kids room

Vi har ju lämnat småbarnsåren här hemma, men tjejernas rum har väl inte utvecklats jättemycket. Jag är ju inte den som gör om speciellt ofta, utan det som jag först väljer är jag ofta nöjd med ett tag. Jag kan min smak. På Pinterest kan ni kolla in den. Om sanningen ska fram så har jag kanske lite svårt att släppa taget om småbarnsrummen. Ni vet, tapeten jag valde när min förstfödda låg i magen. Men visst, det går ju inte att leva med bebisrum hur länge som helst. Fåniga vimplar uppskattar inte nioåringar.

Annons

Hur som helst, jag såg den här bilden på Pinterest som kommer från stylisten Susanna Ventos instagram. Det här rummet skulle både mina tjejer, som bara ägnar sig åt ”flickis” just nu, och jag gilla. Fin färg, lampa, och byrån har jag här hemma också. Praktiskt och galet fint! Tyvärr har vi två små rum till tjejerna istället för ett stort. Så idén funkar ej hos oss. Men kanske hos nån annan för håll med om att det tilltalar såväl stor som liten.

Annons

Dela på:
Laddar