Annons
Annons


KASBAH BAB OURIKA


Marrakesh-guiden som jag skrev förra veckan, lovade jag att återkomma om ett hotell bland Atlasbergen ute på landsbygden i Ourika. Bara 35 minuter från Marrakech flygplats ligger alltså Kasbah Bab Ourika som ser helt magiskt ut. Perfekt att kombinera shopping inne i Marrakech med hiking uppe i bergen.

Annons

BabOurika2BabOurika7BabOurika5

En dopp i poolen och sedan total avkoppling. Om jag kunde hålla mig från att bege mig ut i byarna och leta mattor vill säga. Jag saknar ju en Ourika och känner jag mig själv rätt, skulle jag snart vara ute på mattjakt igen.

BabOurika6BabOurika3BabOurika12BabOurika9

Kasbah Bab Ourikas byggnader är konstruerade med traditionella miljövänliga metoder såsom nomaderna i området använt i alla tider och hotellet samarbetar nära med lokalbefolkningen och bidrar till skola och vattenpumpar exempelvis. Högt, högt upp på listan över mina drömdestinationer.

Photo: Kasbah Bab Ourika

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar