Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Real Classic Karleby

Under veckan som gick lanserade Kvänum sitt nya kök Real Classic Karleby, här på plats i 1700tals-slottet Stora Ek. Ett klassiskt vackert men ändå modernt kök som jag tror kommer att bli mycket populärt.

Annons

Annons

Min kollega Claes var ner till Stora Ek på pressvisning och läs mer om köket och se hans bilder HÄR.

I torsdags var det dags för pressvisning i Stockholm där Karleby tagit plats i Kvänums fantastiska showroom på Karlavägen.

Annons

Kvänum hade tillsammans med Trendgruppen bjudit in chefredaktörer, bloggare och stylister; ja, hela inredningsmaffian på en härlig lunch signerad Adam och Albin. (En liten glimt av mig längst där till höger i fönstret).

Annons

Så bra uppslutning på denna lunch, och jag fick en pratstund med trevliga Maria Kangärde vars arbete jag beundrar. Sen ser jag verkligen fram emot Kvänums nästa lansering i januari, som jag sett en del glimtar av, och som är mitt drömkök! Men det tar vi i januari.

Photos: pressbilder Kvänum / eventbilder: David Thunander

Dela på:
Laddar