Annons
Annons


Julkänslor


Det är mycket nu. På alla fronter. Men så är det ju för alla under den här tiden av året. I går stressade jag ut på Djurgården efter jobbet för att se luciatåget som min äldsta deltog i lysa upp i mörkret.

Annons

Jag passade på att köpa en krans till ytterdörren på julbasaren vid min dotters skola, och på så sätt stöttade jag en klasskassa samtidigt som jag kunde bocka av en grej på listan. Himla smart att sälja saker som folk faktiskt vill ha, till skillnad mot massa lussebullar och pepparkakor som barn bakat. Man blir ju inte jättesugen på att köpa det i dessa förkylningstider. Ja, kransen är inte lika stor som den på bilden här, men årets variant är riktigt maffig och buskig och jag gillar den verkligen.

I morgon vankas julfest och på lördag ska vi fira en liten julafton. Jag har förresten hittat tillbaka till Pinterest igen, och det är så mysigt att pinna julbilder tycker jag. Då får man lite mer jul-feeling än när man tittar ut genom fönstret. All den vita fina snön vi hade tidigare i veckan här i Stockholm har tyvärr regnat bort. Trist. Jag behöver fixa gran, och det är ju liksom roligare att dra hem den i snön än i spöregnet.

I morgon vankas julfest och på lördag en lilla julafton, så jag passar på att önska er alla en fin tredje advent redan nu!

HÄR hittar ni mig på Pinterest.

Photos: via my X-mas moodboard on Pinterest

 

 

DELA (0)
PINNA (234)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar