Annons
Annons


Julen hos Walther & Co 2017


Det börjar bli dags att fundera på vad vi ska ha för gran i år. Jag brukar ju variera, allt från en stor maffig historia till en liten buske i en korg, och ett lärkträd hade jag ett år också. Förra året var det något slags mellanting, en traditionell rätt sparsmakad version. Nytt var att granen stod i köket, och där kommer den nog att stå i år också då gröna växter tagit över mitt vardagsrum. Jag tycker inte att det är så snyggt att trycka ner en gran mellan fiolfikusen och palmen liksom.

Annons

Den här granen var ju helt bedårande i sin vackra form, men visst framhävs den av miljön är placerad i också. Kanske inte lika vacker i ett överbelamrat vardagsrum med tv:n bredvid?

När jag började blogga för massa år sedan, var grejen små zinkhus som alla inredningsbloggare hade till julen. Bakom denna succé stod danska Walther & Co och jag ser att de fortfarande gör vackra juldekorationer. Fina ”önsketräd” till exempel, se nedan.

Men innan jag springer ut på stadens torg och fixar julgran så är det dags att ta en tripp ner till mitt eget förråd för att se vad man kan hitta där. Alltid lika spännande.

Photo: pressbilder Walther & Co

 

DELA (0)
PINNA (20)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar