Annons
Annons


Jul i stan


Medan vi väntade på julklappar som skulle framkallas i eftermiddag passade min äldsta och jag på att flanera runt i Vasastan och leta efter den perfekta granen. Trots att vi var runt på de flesta ställena så hittade vi ingen. En kungsgran vill jag inte ha, och rödgranarna ser mer ut som buskar än träd. Jag tror att vad jag föreställer mig i år är en rätt skir ljusgrön historia. Men den kommer jag nog inte att hitta i innerstan. Däremot fann vi en alldeles underbar mistel som nu hänger här hemma.

Annons

Trots bristen på snö (ja, en smutsig liten fläck har vi kvar som ni ser) är det så mysigt i stan med alla ljus och granförsäljning i vart hörn. I dag ska vi ha ett litet julbord här hemma, och just nu sitter barnen och skriver rim till årets klappar till skön julmusik. Värsta idyllen faktiskt och jag känner ingen julstress alls, utan är klar med de relativt få klappar som vi ger. I år kommer jag att njuta av julen. Mycket tänkvärt om den kan man läsa HÄR.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar