Annons
Annons


Jul hos Farrow & Ball


Även om det känns lite makabert så kommer här årets första julinlägg. Jag brukar ha november som gräns här på bloggen och nu är vi ju inne i november månad så nu kör jag. Först ut är lite inspirationsbilder från Farrow & Balls eklektiska jul. Här ett rum målat i Oval Room Blue.

Annons

Här är samma nyans på väggen som jag har här hemma i köket, Pegnoir, och jag blir riktigt inspirerad att duka lite dramatiskt i år, efter alla tidigare år som skandinavisk minimalist. Kontraster.

Stiffkey Blue i kombination med Arsenic i en helt underbar hall.

En gammal favoritkulör; Railings (som jag har i lillhallen). Jag köpte ju faktiskt en del julklappar i Shanghai och är ute i god tid för en gångs skull. Men inte bra det heller. Jag kan inte låta bli att ge tjejerna en liten present nu och då, så lagret börjar sina redan…

Photo: pressbilder Farrow & Ball

 

DELA (3)
PINNA (9)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar