Annons
Annons


Jenna Lyons SoHo loft


Ett av de mest ombloggade, ”pinnade” och kopierade hemmet under det senaste decenniet, är definitivt Jenna Lyons brownstone. Faktum är att självaste Samantha Cameron, fru till dåvarande brittiska premiärministern kopierade henne vardagsrum rakt av för några år sedan. Så snacka om déjà vu för Jenny Lyons när hon var där på besök.

Annons

Jag måste erkänna att jag själv blev oerhört inspirerad och påverkad av hennes tidigare hem, och det kan vara så att jag målade golven svarta i en tidigare lägenhet på grund av Jenna Lyons.

Så hur kul är det då inte att se hennes nya Soho-loft!? Helt underbart det också. Notera de skarvade Beni Ourain-mattorna (funderar ju ständigt på om jag ska göra likadant, eller börja om med en helt ny matta men kommer aldrig fram till ett beslut) och den sköna eklektiska mixen av möbler och konst.

Givetvis undrar man hur hennes nya garderob ser ut, med tanke på den gamla. Men den är väl den finaste någonsin och går knappast att överträffa? Det förra badrummet var ju galet fint, men å andra sidan går det nya inte av för hackor heller.

 

LÄS om hela projektet i T Magazine, och om ni liksom jag gillar hennes stil kan ni kika in hemma hos Jenna Lyons nedan:

Tillägg! Efter tips från Johanna så måste jag tillägga att det finns ytterligare bilder i  fotografen Simon Watson’s portfolio här.

Photo: Simon Watson via T Magazine

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar