Annons
Annons


Jag idag


68943b9000d1d6176da7a5476dc81315

Jag dricker ju alldeles för mycket kaffe, men i morse smakade det blä, och jag kände att jag ville ha te istället. Det händer bara när jag är gravid, och det är jag inte, eller på väg att bli risig.

Idag inleds ju Stockholm Design Week och Stockholm Furniture & Light Fair, så det är ju inte läge att bli sjuk. Tre-fyra cocktails per kväll de närmaste fem kvällarna har jag noterat i kalendern och dessutom flugit in mormor för hjälp här hemma. Men just nu känner jag bara för att stanna i mina mjukisbyxor.

Annons

article-2263172-16F70F0A000005DC-323_634x864

Mina tjejer var tip topp när vi gick till skolan i morse. Själv gjorde jag en Sarah Jessica Parker med mössa, vinterrock över mjukiskläder och solbrillor. Kände mig som en förrymd fånge och undvek ögonkontakt med andra föräldrar. För av någon anledning ser jag inte lika stylish ut som Parker i denna outfit…

Q55597075S_050_back

I kväll är det dessutom Elle Swedish Design Awards, men jag är ju inte nominerad i år och behöver inte oja mig över klädseln då jag inte står i fokus, utan kör ett säkert kort; en skön jump suit från Malene Birger. Dock lite glamour ändå, då den är glittrig. Sen får jag håret och sminket fixat av Anna på Björn Axén i vanlig ordning. Då spelar det inte så stor roll vad man har på sig, för hon lyckas alltid få en att känna sig snygg!

strenghielm_sundaycalm.2strenghielm_bedroom.1_LL

Om jag inte piggnar till av det, gör jag nog det före galan ändå, då jag ska möta upp energipillret Mari, som kommer in från Dalarö, på en drink före galan. Hur avis är jag inte på hennes drömhus med utsikt över vattnet då!? Se mer här.

Q63744004S_20T_main

Nu ska fortsätta bälga i mig smaklöst kaffe och boka lite hotellnätter innan det är dags att rycka upp sig. Den här tröjan står det ju mitt namn på förresten. Fin måndag!

 

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar