Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Insta love – Birger1962

En person som man skulle vilja byta liv med, eller snarare hus kanske, är ju Malene Birger. Eller vad säger ni om ett exklusivt och eklektiskt inrett hus (läs palats) vid Lake Como (köket ovan) och ett annat enkelt nästan sakralt hus på grekiska ön Skyros som glimtats på instagram den senaste tiden. Det bästa av två världar helt enkelt.

Annons

Annons

Nästa år kommer också boken om huset vid Lake Como och som palatset ser ut, kan jag inte tänka mig att den blir något annat än en succé. Men tills vidare kan man alltså se glimtar av hennes underbara hem, och bra restips, hos Malene Birgers World. Dagens tips!

Dela på:
Laddar