Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Inside Marrakesh – boktips!

I september släppte äntligen Marocko inreseförbudet för turister. Fortfarande är man i ett öppningsstadium och jag är osäker på rutinerna men läste något om dubbla (!) covid-tester för ett tag sedan. Personligen tycker jag att själva myllret av människor i medinan är en del av charmen med Marocko, så jag avvaktar ett tag till innan jag bokar en resa dit. Men desto mer spännande att bläddra i nya boken Inside Marrakesh som även den släpptes i september.

Annons

Annons

Jag har sett att både Riad Mena där jag bodde förra vintern (bild från resan ovan) och Vanessa Bransons Riad El Fenn där jag bott ett par gånger också är upptagna i boken. Dessutom får man kika in i privata trädgårdar och riad:er. Så här i covid-tider är det ju ett ganska mysigt alternativ ändå, att hälla upp en kopp mintte en mörk kväll och bläddra i en bok om exotiska och inspirerande miljöer.

Jag borde förresten uppdatera min gamla Marrakech-guide snart igen; jag ser att den aldrig blev uppdaterad efter vintern 2020. Så återkommer med den längre fram.

Dela på:
Laddar