Annons
Annons


IN THE MEANTIME


17doorskitchen

Jag får ju ofta höra att man gillar min blogg för att den inte är så tillrättalagd… Jag vet inte om jag tycker det är en komplimang direkt, men här kommer en sån där bild tagen i förbifarten igen. Varför jag knipsade den var för att jag ville visa min nya temporära lösning på ljuskälla över köksbordet. Ja, jag velar över vilken designlampa jag ska investera i, och under tiden har novembermörkret lagt sig över Sverige och barnen kan ju inte sitta och äta frukost i mörkret på mornarna.

Annons

Så det fick bli en sväng till Ikea för att plocka upp Ilse Crawfords taklampa. Den blev faktiskt riktigt bra tycker jag, och dessutom har den ett varmt sken och kastar vackra skuggor på väggarna på kvällen. Och kan ju vara riktigt snygg till juldukningen. Så där köpte jag lite tid inför ett större beslut.

Mitt kök är ni väl less på att se vid det här laget, men idag tänkte jag på att det är sju år sedan jag ritade det och jag måste säga att det stått sig rätt bra. Man kanske borde ta och lacka om luckorna… Eller inte…

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar