Annons
Annons


In my inbox


Min inbox är inget skämt just nu, och det beror så klart på att det Formex nästa vecka. Den är fylld av inbjudningar till olika trevliga events, och många passar dessutom på att informera om just sin monter på Formex. Men nu har jag gått igenom det hela, och osa:t det jag vill gå på. Jag kommer mest att hålla mig inne i stan, i vanlig ordning.

Annons

Några spännande nyheter som jag ville dela ur min inbox är till exempel det nystartade varumärket Midnatt som gör gör sängkläder för barn och vuxna i mjuk, ekologisk bomull. I första kollektionen ingår påslakanset för barn och vuxna, dra på-lakan och örngott i två olika storlekar. Produkterna finns i Midnatts fyra baskulörer; Coco, Pebble, Dromedary och Wilted. De snygga pressbilderna har Josefin Hååg stajlat och Mikael Lundblad plåtat.

Den här kulören, Wilted, kan definitivt vara något för min dotter Heddas rum. Jag måste kika närmare på den. Missa inte heller att Midnatt bjuder på sköna hemma hos-reportage i stil med dem vi gjorde för Lovely Life tidigare, under rubriken ”In Bed With”.

Min bloggkollega/influenser Maria Soxbo/Husligheter har lanserat sitt samarbete med företaget CottonmadeCottonmade by Husligheter kommer att lanseras på Formex. Pressbilderna är jättefina och här kan ni ser mer av dem.

Den just nu pågående utställningen ”Marie-Louise Ekman” på Moderna Museet i Stockholm kan man ta del av ända fram till den 17 september. Vill man ha ett eget verk av henne där hemma, kan man också passa på att buda på Bukowskis temaauktion; där Bukowskis ”kombinerar Marie-Louise Ekmans imponerande konstnärskap med en stark proveniens då samtliga verk kommer från Jan & Dagny Runnqvists samling/Galerie Bonnier, Lausanne/Gèneve”.

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar