Annons
Annons


I PAINTED A CHAIR


IMG_4253

Här vaknade jag mitt emellan mina skatter till ljudet av smattrade regn på gårdshusets tak. Det är ju många som beklagar sig över regn och en säng full av barn, men jag älskar det!

Här kommer också äntligen ”efterbild” på mitt lilla DIY-projekt. Att måla en stol är kanske en parentes för många, men då jag inte är så pysslig av mig, är jag rätt stolt! IMG_4266

Annons

Jag fick ju byta grå nyans, och den här gången valde jag en med grönt i för mer djup. Dessutom använde jag en färg som man tydligen inte kan misslyckas med, ett helmatt snickerifärg som det inte blir ränder när man målar med, utan den flyter ut och får en hård yta (bra när man har barn). Den passade en amatör som mig så det får bli dagens tips!IMG_4284

När jag ändå var i färgbutiken passade jag på att ta med ett par färgprover hem. Funderar på att addera lite rosa och blått här i mitt helvita hem… Mitt juniprojekt. Får se om jag någonsin kommer till skott… Fin söndag alla!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (1)Annons


Laddar