Annons
Annons


Hotel Tres Palma


Nu har vi precis lämnat Hotel Tres som varit vårt hem de senaste dagarna. Och det menar jag verkligen. Det var länge sedan jag bodde på ett hotell där så mycket stämmer, där man efter en dag på stranden eller en kväll på stan, går in genom porten och in på den mysiga innergården och får känslan av att just komma hem. Vem vill inte bo i ett palats från 1500-talet förresten.

Annons

Ja, ni ser ju själva hur fin innergården är. Så mysigt att äta frukost här, eller ta ett glas iskallt Sauvignon Blanc på eftermiddagen och faktum är att vi till och med bjöd över ett par kompisar för en drink på vår gård. Varför gå över ån för vatten, liksom.

Hotel Tres Bar Lounge har en välkomponerad meny med goda sallader och till och med räksmörgåsar. Och frukosten var alldeles perfekt. Här råder alltid en lugn och skön stämning.

Uppe på taket finns en liten pool med direkt utsikt på katedralen och Palmas takåsar och alla mysiga takterrasser som jag ju inte kan se mig mätt på!

Det allra bästa med Hotel Tres måste ändå vara den grymma personalen. Avslappnat hjälpsamma, familjära och genuint omtänksamma. Allihopa.

Hotel Tres är så hemtrevligt och hit vill jag åka tillbaka och ladda batterierna till vintern. Att bara hänga på innergården eller ligga på rummet med balkongdörren öppen, läsa böcker och lyssna på fåglarna. Ljuvligt ställe.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar