Annons
Annons


Hotel Sanders Copenhagen


Inte nog med att Nobis Copenhagen öppnar i höst, men dessutom slår nya Hotel Sanders upp sina portar i min favoritstad. Det är beläget i hjärtat av Köpenhamns historiska kvarter nära Kongelige Teatern, Operan, Charlottenburgs slott och Amalienborg. Jag lider av Köpenhamns-längt just nu, så jag får nog börja snickra på en resa. För visst ser det himla fint ut!?

Annons

Men först ska jag landa lite här hemma. Jag försvann härifrån en stund, och det berodde på att jag förflyttande mig från den grekiska övärlden hem till Stockholm igen. ”Borta bra men hemma bäst”, eller som min yngsta sade; ”borta varmt men hemma kallt” när vi landade!

Ute bland Kykladerna hade vi alldeles perfekt väder, men att ta sig genom Aten var en pärs. Ärligt talat njuter jag av den friska luften här hemma nu, och bävar lite för nästa resa då det verkar vara lite för varmt för min smak i Spanien just nu. Tur jag har fått mycket färg på kroppen så kan jag hålla mig i skuggan under resten av semestern.

Photo: Hotel Sanders (tipstack till Alva)

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar