Annons
Annons


Hotel Borgo Nuovo Milan


milkdecoration_hotelborgonuovo_10

 

Förra veckan träffade jag ett par kompisar över ett glas vin för att höra hur sommaren varit. Karin, en av tjejerna, hade precis kommit hem från sin pappas ställe nere i Italien. Och vilket ställe! Han håller på att förvandla en gammal gård i Piemonte till ett hotell och det blir så fint! Gården ligger i en liten by där det enbart finns en restaurang och bara bor vinodlande bönder.

Annons

 

Sedan hade han nu också köpt byns prästgård som stått obebodd sedan 70-talet. Karin visade bilder från det också, och jag dog nästan! Det verkar som prästen bara tog på sig sina kläder och gick ut en vacker dag, för allt fanns kvar i huset. Gamla böcker, skrifter, möblerna – ja allt. Förstår ni gåshuden jag fick när jag såg bilderna!? Ja, ni som är vintage-älskare förstår nog. Vi måste bara dit! Tänk långa hikes mellan vingårdarna, och härliga kvällar vid brasan.

 

Inga problem sade Karin, vi styr upp en resa. Då knorrades det på andra håll; ”det vore roligare att åka till ett ställe där det är mer folk, typ Paris eller Barcelona”. Men då kom jag på att man kan ju kombinera lilla byn i Piemonte med Milano, som ligger ungefär 1,5 timme därifrån. Får locka med exklusiv shopping och det här hotellet som jag hittade hos Milk Decoration kanske? Vilken perfekt kombo. Övertalning fortsätter.

 

milkdecoration_hotelborgonuovo_09milkdecoration_hotelborgonuovo_06milkdecoration_hotelborgonuovo_04

 

Hotel Borgo Nuovo ligger alltså i Milano och kika in här för fler bilder på de fina rummen och hela hotellet verkar så mysigt!

 

milkdecoration_hotelborgonuovo_03

 

Photo: via Milk Decororation

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar