Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Hösten 2017 är svart på Svenskt Tenn

Är det något ställe där jag gärna hämtar inspiration, så är det på Svenskt Tenns utställningar i butiken på Standsvägen 5, som jag tycker bara blir mer och mer intressanta.  I den senaste utställningen med alltigenom mörka interiörer presenteras Josef Franks svarta, mönstrade textilier och möbler.

Annons

Annons

I samband med utställningen kommer den populära vasen Dagg, formgiven av Carina Seth Andersson, i en ny, nattsvart kulör. Dagg lanserades 2009 som en del i en serie där vaserna Stubbe och Kotte också ingår, och den blev snabbt en succé. Dagg finns sedan tidigare i rosa, brunt, blått och klarglas, och tack vare att den är så populär har Skrufs Glasbruk i Småland kunnat anställa fler glasblåsare, vars skicklighet verkligen sätts på prov vid framställningen av svart Dagg.

Photo: Pressbilder Svenskt Tenn

 

Dela på:
Laddar